Tuňákové karbenátky

10. července 2013 v 12:29 | Denča |  LUNCH
Tuňákové karbenátky


Tuňákové karbenátky
· 300g uvařených brambor
· 100g tuňáka v oleji
· 2 - 3 lžíce kukuřičné mouky
· 2 vejce
· petržel
· sůl, pepř
· šťáva z citonu (trošku)
· trochu oliv. na pánev
Uvařené brambory nastrouháme, přidáme vejce, kuku. mouku, petržel, sůl, pepř, šťávu z citronu.
Vše zamícháme a dáme na 1 hodinu do lednice. Vytváříme malé karbenátky a pečeme na troše oleje.

Podáváme s bramborem nebo se zele. salátek J
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 femme-mince femme-mince | Web | 10. července 2013 v 18:03 | Reagovat

Tuňáka mám moc ráda. Díky za tip :-)

2 Sud Sud | Web | 13. července 2013 v 17:23 | Reagovat

To asi budu muset vyzkoušet ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama